O nama

Auto centar Florijanić - O nama

Auto centar Florijanić radi na području Varaždinske i Međimurske županije od 1994. godine kada je počeo kao auto kuća specijalizirana za prodaju rabljenih vozila s domaćeg i inozemnog tržišta. Osnivač auto kuće je bio Nenad Florijanić, mehaničar i autolimar s dugogodišnjih iskustvom rada u ovlaštenim auto servisima. Uskoro se auto kući dodaje kao usluga i servisiranje vozila, auto limarija i lakiranje te prodaja auto guma i ostalih auto dijelova. Auto centar Florijanić je kroz dugi niz godina svog postojanja i poslovanja neprestano unaprjeđivao svoje usluge praćenjem najnovijih tehnoloških spoznaja i rješenja te stalnim investicijama u modernizaciju opreme potrebne za sve mehaničarske, limarske i lakirerske usluge.

Auto centar Florijanić danas nudi svojim klijentima kompletnu auto uslugu na jednom mjestu, koja uključuje sve od prodaje vozila do usluga servisa i svih ostalih zahvata i popravaka automobila, te se proteže na prostor od preko 2000 m2. Auto centar Florijanić u svojoj ponudi u svakom trenutku ima 50-tak automobila kako bi svatko mogao pronaći upravo vozilo koje njemu odgovara. Klijent je uvijek u fokusu poslovanja auto kuće Auto centar Florijanić i ukoliko klijent nije pronašao vozilo kakvo želi u ponudi auto kuće, traženo vozilo će biti nađeno u najkraćem mogućem roku na domaćem ili inozemnom tržištu.

Auto centar Florijanić zapošljava 14 djelatnika od kojih 12 radi u auto servisu što garantira specijaliziranu provedbu svih usluga rada na automobilu od strane stručnog osoblja koje se neprestano obrazuje u području svoje specijalnosti kako bi svaki posao bio odrađen s maksimalnom pažnjom i preciznosti te kako bi svaki klijent bio u potpunosti zadovoljan svakom uslugom. Svako vozilo koje možete pronaći u auto kući Auto centar Florijanić je pažljivo odabrano, temeljito pregledno i servisirano što svakom kupcu daje garanciju ispravnosti i dobro odabranog vozila koje će dugo služiti njegovim potrebama.

Dodatnu sigurnost kupcu daje i pisana garancija na ispravnost vozila tijekom trajanja garantnog roka. Klijent je uvijek bio i bit će u centru pažnje auto kuće Auto centar Florijanić i svih njegovih djelatnika i glavni cilj će uvijek biti iznova opravdati provjerenije svakog pojedinog kupca i klijenta.