Zašto odabrati baš nas?

a

Briga za Vaše vozilo


Shvaćamo da je svako vozilo koje Vam prodajemo ili servisiramo Vaše prijevozno sredstvo i najvrijednija pokretna imovina. Zbog toga pažljivo biramo vozila koja ćemo vam ponuditi i možete biti sigurni da kod nas kupujete provjereno i servisirano vozilo. Kod svakog servisa se prema Vašem vozilu odnosimo kao prema vlastitom imajući na umu povjerenje koje ste nam ukazali.

b

Najmodernija oprema

U našem servisu koristimo najmoderniju opremu a naše osoblje posjeduje najnovija saznanja struke što Vam garantira vrhunsku kvalitetu usluge na svim područjima rada na Vašem vozilu. U želji da Vam pružimo sve potrebne usluge za Vaše vozilo na jednom mjestu u ponudi naših usluga možete naći sve od mehaničarskih radova do limarskih i lakirerskih zahvata.

c

Sigurna kupovina vozila

Kupovina lošeg rabljenog vozila je najskuplja kupovina i zato je svako naše vozilo koje Vam nudimo pažljivo odabrano uz detaljnu provjeru povijesti vozila i stanja vozila s mehaničarske i limarske strane što Vam garantira kupovinu provjerenog i kvalitetnog vozila bez puno nadolazećih kvarova ili skrivenog karamoliranog stanja vozila. Vaše zadovoljstvo i sigurnost je naš glavni cilj.

Najpovoljnije autogume

U našoj ponudi smo Vam osigurali najpovoljnije cijene autoguma svih marki i profila putem izravnog zastupništva za pojedine marke.

Najmodernija oprema

U našem servisu će stručno osoblje izvoditi sve radove korištenjem namodernije opreme u koju neprestano ulažemo.

Jamstvo na kupljena vozila

Svako vozilo iz naše ponude dolazi s jamstvom ispravnosti što Vam garantira sigurnu i pouzdanu kupovinu bez iznenađenja.

Raznolika ponuda

U našoj ponudi možete pronaći široku paletu raznih vozila koja vam omogućava da odaberete upravo onakvo vozilo kakvo Vam treba.

Naši principi

Auto centar Florijanić - Zašto odabrati baš nas?

Auto centar Florijanić sa svojom dugogodišnjom tradicijom kvalitete i poštenog rada s klijentom u fokusu predstavlja pouzdan izbor prilikom kupnje ili servisa vašeg vozila. Svakom automobilu pristupamo kao vlastitom što jamči pažljiv i pedantan pristup prilikom ophođenja s vašim vozilom i provedbe svih zahvata na vozilu. Na vašem vozilu rade isključivo specijalizirani stručnjaci educirani u području najnovijih tehnoloških rješenja koja se koriste kao sredstvo za rada prilikom svih usluga koje kod nas možete dobiti. Najmodernija tehnološka rješenja vam jamče da će vaš automobil uvijek dobiti ono najbolje te da će vam i dalje služiti na pouzdan i siguran način.

Kada dođete i ostavite svoje vozilo na servisu u auto kući Auto centar Florijanić, ukazujete nam povjerenje koje želimo maksimalno opravdati i uvjeriti vas da smo baš mi pravi izbor za vas i vaš automobil te želimo postići da nam se s punim povjerenjem vratite kad god vašem limenom ljubimcu nešto zatreba. Zato svakom klijentu i automobilu poklanjamo posebnu pažnju uz pažljivo ophođenje koje vam garantira da na automobilu neće doći do nikakvih oštećenja prilikom prijevoza ili rada na automobilu a isto tako vam jamči da će svaki posao na autu biti napravljen maksimalno kvalitetno i profesionalno. Iste principe koristimo prilikom nabave i prodaje rabljenih vozila.

Cilj nam je za vas pronaći kvalitetna rabljena vozila u dobrom stanju s kojima ćete dugo biti zadovoljni. Zato svako vozilo pomno biramo između mnogo vozila na tržištu te nakon nabavke pojedinog vozila detaljno servisiramo vozilo kako biste dobili siguran i pouzdan automobil uz pisanu garanciju ispravnosti vozila. Automobil je jako kompleksan stroj i bilo da kupujete vozilo na domaćem ili inozemnom tržištu pozivamo vas da nam ukažete svoje povjerenje i kupite vozila koja su od samog početka nabavke provjeravali stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom koji su odvojili vozila koja su u lošem stanju i ne isplati ih se kupovati od onih koja predstavljaju dobra i očuvana rabljena vozila i u koja možete imati povjerenja. Ponekad se cjenovno neko vozilo čini dobrom prilikom no na kraju kupac potroši na tisuće kuna popravljajući razne dijelove vozila što ga na koncu dovodi do neisplative kupovine i automobila koji će se stalno kvariti jer je dotrajao.

Kupovina lošeg rabljenog vozila je najskuplja kupovina i zato vas pozivamo da nam date svoje povjerenje i kupite vozilo po vašoj želji ili vozilo iz naše aktualne ponude i otklonite mogućnost da ste kupili dotrajalo vozilo s puno nadolazećih kvarova. Vaše zadovoljstvo je glavni cilj auto kuće Auto centar Florijanić i pozivamo vas da nam se obratite s povjerenjem.