O nama

Prodaja vozila

Nudimo Vam veliki asortiman vozila svih vrsta koja su pažljivo odabrana, servisirana i dolaze s pismenom garancijom na ispravnost vozila tako da možete biti sigurni da će Vaša kupovina kod nas biti bez iznenađenja. Za pregled ponude naših vozila kliknite ovdje.

Otkup vozila

Ponudite nam svoje vozilo na procjenu i mogućnost otkupa. Ukoliko je Vaše vozilo u stanju koje zadovoljava naše kriterije ponudit ćemo vam najveću otkupnu cijenu a također možete svoje vozilo uračunati u cijenu kupovine novog vozila iz naše ponude.

Uvoz vozila iz inozemstva

Pronašli ste automobil kakav biste željeli no on se nalazi u inozemstvu. Ne želite se zamarati s mukotrpnom procedurom? Prepustite cijeli proces nama. Mi ćemo za Vas obaviti cjelokupan proces, pregledat ćemo Vaše željeno vozilo i isporučiti Vam ga spremnog za registraciju.

Servis vozila

Nudimo Vam uslugu kvalitetnog servisa sa svim potrebnim uslugama za Vaše vozilo na jednom mjestu, od mehaničerskih radova do limarije i lakirerskih zahvata. Povjerite svoje vozilo vrhunskim stručnjacima u čiju obuku neprestano ulažemo kao i u najmoderniju opremu s kojom radimo što garantira da će Vaše vozilo biti tretirano na kvalitetan način te da ćete biti zadovoljni estetikom i sigurnosti u ispravnost Vašeg vozila. Surađujemo sa svim osiguravajućim kućama od kojih vršimo i automatsku naplatu prijavljenih šteta a za sve naše klijente smo osigurali i uslugu vuče u slučaju kvara automobila.

Prodaja dijelova

Nudimo Vam sve vrste autodijelova, originalnih i zamjenskih, po povoljnim cijenama. Povremeno imamo akcije na pojedine autodijelove uz popust na njihovu ugradnju. Za pregled ponude autodijelova kliknite ovdje.